2017. szeptember 24., vasárnap

Busou shoujo machiavellism


Hogyan is bukkanok rá az ilyen különféle sulis fightolos animékre? Jó kis kérdés.Eme csodát pl youtube-on már jó ideje kiszemeltem.Ami meglepett, hogy csak 2017 tavaszán jött ki.Én tisztára 2013 körülinek néztem.Grafikájára aztán nincsen panasz.A karakterek különfélébbnél különfélébbek.De aztán azokat a kicsit sem normál hajszinekhez illő szinpompás fejeket sem hagyták ki a sztoriból.Igy legalább könyebb őket megkülömböztetni.Szinkronhangok jók.Opening nem rossz.Az első évad 12 részes.Őszintén a végét túl happy endesnek tartottam...
Idén őszi szezonban jön ki az ovája. Egy 1×30 perces rész ami még nem fut.

Az Aichi Symbiosis Magánakadémia eredetileg egy lány iskola volt.Nem sokkal ezelőtt azonban átalakitották egy vegyes iskolává.Mivel a lányok féltek a fiúktól engedéjezték nekik a fegyver használatot evvel biztositva a testi épségüket.Az akadémián csak 5 lánynak volt engedélyezett a kard viselete. Az iskolán belül létrejött igazságosztó szervezet tagjai a Legfőbb Öt Kard néven terjedtek el.A rendszer jól működése lévén az iskolába küldték a bajkeverő tanulokat akiket más iskolákba nem vettek fel.A fiúkat arra kötelezték, hogy úgy viselkedjenek és nézzenek ki mint egy lány ez az átnevelés része volt.A fiúk ráismerhetetlenül megválltoztak.Sminket hordtak, lányosan jártak, behodoltak a szabályoknak.Két lehetőséged volt.Behódolsz vagy elmész az akadémiáról.Ekkor jött valaki aki mind ezt az elavult röhejes rendszert megfogja válltoztatni. Fudou Nomura.

Főhősünket egy nagy bunyója után az akadémiára küldik ahol rögtön Onigawara Rint osztályába küldik átnevelésre.Elterjed a Legfőbb Öt Kard tagjai közt a híre.
40-en embert legyőzött mégis ő sebesült meg a legjobban.Felépülése egy honapig tartott de utána ebbe az iskolába kezdett járni.Már az első napját megnehezitik a kicsit sem barságos lányok.Akár merre néz fegyveres lányok és sminkben járkálo pasikkal van körülvéve.És eme mondhatni kicsit sem normális hely szabályait teljessége felforgatja......

2017. szeptember 16., szombat

Kakurenbo


Eme anime movie egy 25 perces kis rövidke történet.Utólag érdekesnek mondható viszonylag.A rajzolása,színhasználat sötét,megfogó.Egyszerű a grafikája viszont nagyon is illik a sztorihoz.A szinkronra panasz nincsen.Nem épp erre számítottam de nem bántam meg h megnéztem.

Kakurenbo.Akarsz bújócskázni?
Bátran invitálnak téged egy játékra Otokoyo városába.Hogy milyen játék is ez? Egy bújócskához hasonló játék ám ennél izgalmasabb és veszélyesebb.Azt beszélik, hogy azok a gyerekek aki részt vettek benne soha többé nem tértek vissza.A játék működése igen egyszerű.Hogy oda találj  a helyszínre és ne tévedj el sorban kövesd az O-To-Ko-Yo betűket és ha a Yo-hoz érsz megérkeztél az OTOKOYO térre.Akkor veszi kezdetét a bújócska ha 7 róka(kitsune) maszkos gyerek gyűlik össze a téren.De mi van ha 8-an vannak? "Semmi baj igaz?" Kitárul az ajtó beléptek.Ám ki már senki nem jön.A játék kezdetét vette.
Ki lesz a következő hunyó?